Som en ganske almindelig virksomhedsejer kan det måske være vanskeligt at se, hvilken fordel, man har af at benytte en fotograf når der skal laves billeder til hjemmeside, Facebook-sider, LinkedIn og andre online medier. Det er egentlig ikke så kompliceret - det handler om at tjene penge. Mange penge. Som det udtrykkes i Au'loni Magazine, et online magasin for iværksættere og trendsættere:

"Når du omsider får nogen til at besøge din hjemmeside eller sociale media for første gang, skal du være knivskarp omkring hvem du er, hvad du står for, at du er réel og troværdig, at at det, du tilbyder, er af virkelig værdi."

http://aulonimagazine.com/advice/social-media-photos-how-important-are-they

Norman Nielsen Group har undersøgt tusindvis af hjemmesider, og registreret hvad der påvirkede de besøgendes indtryk af virksomheden bag hjemmesiden. Deres konklusion og anbefaling er klokkeklar:

"..brugere lægger mærke til informative billeder som viser indhold, der er relevant i forhold til opgaven foran dem. Og brugere ignorerer rent dekorative billeder som ikke tilføjer nogen reel information til siden.

Investér i gode billeder: En fremragende fotograf kan tilføje en formue til din hjemmesides forretningsmæssige værdi."

http://www.nngroup.com/articles/photos-as-web-content

Til det formål har jeg lavet en samlet, overskuelig pakke, som er den perfekte løsning til virksomheder, der har brug for at skabe - eller opdatere - en skræddersyet billedsamling, der kommer omkring alle aspekter af virksomheden: Firmaprofilering, medarbejder-portrætter, produktfotos og alle de ting, I gerne vil vise frem på hjemmesider, Facebook, LinkedIn, i brochurer, kataloger og avisartikler - kort sagt, alle de steder, jeres virksomhed har brug for en visuel præsentation.

Den korte version:

En individuel gennem gang af jeres behov, eventuelt i samarbejde med jeres reklamebureau eller lignende, efterfulgt af en hel dags fotografering i virksomheden, med de færdigredigerede billeder efterfølgende leveret i digital form i fuld opløsning, såvel som en række formater tilpasset til online brug.

Den lange version:

  • Indledende møde hos jer, hvor vi gennemgår jeres behov og får fundet frem til, hvilke billeder, der skal laves.
  • Tilbudsafgivelse med fuld specifikation af opgavens omfang og endelig pris.
  • Udarbejdelse af mood-board med eksempler på farvevalg, billedstil, varepræsentation og lignende, der har relevans for præsentationen af virksomheden, medarbejderne og produkterne, så der skabes en rød tråd gennem hele billedmaterialet. Jeres reklamebureau, webdesigner eller lignende er meget velkommen til at deltage i denne fase.
  • Fastlæggelse af tidspunktet for fotograferingen. I nogle tilfælde kan der være tale om at tage hensyn til vejret så den endelige dato først bliver bestemt relativt tæt på selve fotograferingen - dette er noget, vi tager hensyn til i planlægningen så vidt det overhovedet er muligt.
  • Koordinering med eventuelle eksterne kræfter - f.eks. makeup-artist eller lignende.
  • Fotografering en hel dag fra kl. 9-16 på en eller flere lokationer efter jeres valg.
  • Udvælgelse af billeder til færdiggørelse i fællesskab.
  • Færdige billeder leveres digitalt til download i fuld størrelse samt en række formater tilpasset til brug på f.eks. hjemmeside, Facebook, LinkedIn og lignende.
  • Efterfølgende portræt-sessioner (f.eks. nye medarbejdere) DKK 995,- for minimum to personer og DKK 495,- pr. person derefter.

Pakkepris: DKK 9.995,-excl. moms.

INTRODUKTIONSTILBUD: SPAR 20% ved bestilling før 1. april 2016!

Klik HER for at blive kontaktet!